Günümüzde çoğu iş yeri artık pos makinesi kullanmaktadır. Kullanmayan işletmeler yok denecek kadar azdır. Eğer Yapı Kredi’nin pos makinesini kullanıyorsanız ve aklınızda bazı sorular varsa Yapı Kredi Pos Destek Hattı sizin tüm sorularınıza cevap verecektir. Yapı Kredi Pos Destek Hattı 7/24 hizmet vermektedir. İstediğiniz an aklınıza takılan sorular için arayıp çözüme kavuşturabilirsiniz.
444 0 448 numaralı Yapı Kredi pos cihazı hizmet hattı her gün 24 saat hizmet vermektedir. Her türlü soru ve sorunlarınızda arayabilirsiniz. Yapı Kredi müşteri hizmetleri sizin pos cihazınız ile ilgili tüm sorunlara çabucak çözüm bulacaktır.
Bu numara ile müşteri hizmetlerini arayarak pos cihazıyla ilgili arıza bildirimi, gün sonu işlemleri, pos cihazı kullanımları ile ilgili genel bilgiler, sanal pos başvurusu vb. işlemleri anında kolaylıkla oturduğunuz yerden gerçekleştirebilirsiniz.
İçindekiler
Pos Cihazı Nedir?
Pos cihazı kredi kartı ve banka kartı ile nakit paraya ihtiyaç duymadan alışveriş imkanı sağlayan, noktadan noktaya ATM iletişimi kuran, gelişen teknoloji ile birlikte ortaya çıkan pratik bir elektronik cihazdır. POS İngilizceden “Point Of Sale” kelimelerinin baş harflerinin yan yana gelmesi ile oluşmuştur.
Yapı Kredi Bankasında Kaç Farklı Tür Pos Cihazı Bulunmakta?
Yapı Kredi Bankasında size hizmet verecek 3 farklı tür pos cihazı bulunmakta olup bunlar; kişi firmaları için pos cihazı, ticaret ile uğraşan firmalar için pos cihazı ve sanal pos. 444 0 448 numarası ile müşteri hizmetlerini arayıp her gün 24 saat boyunca pos cihazları hakkında kolaylıkla detaylı bilgi alabilirsiniz veya www.yapikredipos.com.tr internet sayfasını ziyaret ederek pos cihazları hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.
Sanal Pos Başvurusu Nasıl Yapılır?
Sanal pos başvurusu yapabilmek için ticari bir firmanız olması gerekiyor. Eğer firmanız şahıs ve ortaklı bir firma ise; vergi levhası, nüfus cüzdanı fotokopisi, imza sirküleri ve ortaklık sözleşmesi, vekalet name, varsa özel izinler ve belgeler, oda kayıt belgesi; bu belgelere sahip olmanız gerekmektedir. Firmanız ticari ortaklı bir firma ise; ticaret sicil gazetesi fotokopisi, imza sirküleri ve vergi levhası belgelerine sahip olmanız gerekmektedir.