Türkiye İş Bankası, girişimcilik ekosistemine özel hizmetlerini genişletmeye devam ediyor. Banka, teknoloji girişimlerine sunduğu özelleştirilmiş ürün ve hizmetleri daha yaygın hale getirmek amacıyla “İşCep Start-up Müşteri Olmak İstiyorum” hizmetini hayata geçirdi. Bu yenilikçi uygulama sayesinde, Türkiye’nin farklı şehirlerindeki girişimler, fiziki bir şubeye gitmeden İş Bankası müşterisi olabiliyor.

GİRİŞİMCİLER İÇİN DİJİTAL BANKACILIK DENEYİMİ

İş Bankası, uzaktan kimlik tespiti yönetmeliği kapsamında sunduğu "Müşteri Olmak İstiyorum" hizmetini startup’lara özel hale getirerek, girişimlerin İşCep üzerinden şube müşterisi olmasına imkan tanıyor. Daha önce İstanbul (İş Kuleleri), İzmir (İzQ) ve Ankara (TEKMER) gibi önemli girişimcilik merkezlerinde açılan ihtisas şubelerinin ardından, bu hizmet tüm Türkiye’ye yayılıyor.

“İşCep Start-up Müşteri Olmak İstiyorum” hizmetinden yararlanan girişimler, havale ve EFT işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebiliyor, AWS Activate kredisi gibi desteklere erişebiliyor ve İşCep Startup temasıyla özel kampanyalardan faydalanabiliyor.

İŞ BANKASI: "TÜM TEKNOPARKLARA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ"

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, bankanın girişimcilik ekosistemine sağladığı katkılara vurgu yaparak, "İstanbul, İzmir ve Ankara’daki Girişimcilik Şubelerimizle ekosistemin %35’ini kapsayan bir müşteri portföyüne sahibiz. İşCep Start-up Müşteri Olmak İstiyorum hizmeti ile bu modeli ülke geneline yayıyoruz. Hedefimiz, Türkiye'deki tüm teknokentlere ulaşmak" dedi.

GİRİŞİMCİLER İÇİN BAŞVURU SÜRECİ NASIL İŞLİYOR?

VakıfBank, CDP İklim ve Su Güvenliği Programı Kapsamında "Global A" Listesinde Yer Aldı! VakıfBank, CDP İklim ve Su Güvenliği Programı Kapsamında "Global A" Listesinde Yer Aldı!

1️⃣ İşCep uygulamasını indirerek “Start-up Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayın.
2️⃣ Vergi kimlik numarası, kimlik bilgileri, cep telefonu ve e-posta adresinizi girin.
3️⃣ Bireysel müşteri numarası olan girişimler, firmaları adına başvuru formu doldurur.
4️⃣ Banka müşterisi olmayan girişimler, önce bireysel müşteri olduktan sonra şirket başvurularını yapar.
5️⃣ Tek ortaklı limited şirketler süreci tamamen dijital ortamda tamamlarken, çok ortaklı limited ve anonim şirketler, süreci bir portföy yöneticisi eşliğinde tamamlayabilir.

İş Bankası’nın sunduğu bu yenilikçi hizmetle, girişimciler artık banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan finansal süreçlerini yönetebilir ve büyümelerini hızlandırabilir.